Fiskespa i Aalborg

Fine fusser med fisk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

I 9000 Aalborg ligger Esthetique Hudpleje, der er en skønhedsklinik med et stort udvalg af spa- og wellnessbehandlinger.

Klinikken køres af veluddannet og professionelt personale, der gør meget ud af at give deres kunder den hverdagsluksus, de søger.
For nogle er det med spa stadig en ny og uudforsket verden, og for andre er det en vigtig del af travle måneder, for at give kroppen et pusterum og for at være sikker på at have en afslappet udstråling og en frisk glød.

Uanset hvem af disse du er, kan du sikkert nikke genkendende til, at spa- og wellnessbehandlinger er noget, der hurtigt kan tære på budgettet, og som helt sikkert ligger først i køen, når der skal spares.

Esthétique Hudpleje ønsker at have spabehandlinger til helt fornuftige priser, så den lille tid med selvforkælelse ikke nødvendigvis altid skal stå for skud, når der bliver skåret ned.

Et eksempel på en skøn, populær og budgetvenlig behandling er et treat for trætte fødder, ømme fødder, fødder med eksem, psoriasis eller andre sygdomme. Det treat hedder fiskespa, og udføres af Garra Rufa-fisk, på dansk og kendt som doktorfisk.

De små fisk kommer fra Tyrkiet, hvor de lever i varme kilder. Nu er de blevet integreret i mange spafaciliteter verden over, heriblandt i Esthetique Hudpleje i Aalborg.

Det tager kun en halv time med fødderne i vand hos de små fisk, at få dem til at nippe – og dermed, med deres naturlige enzym – blidt eksfoliere fødderne, så de bliver blødere og pænere, end de har været i lang tid, måske.

Fiskespa i Aalborg er den perfekte mulighed for at nyde et roligt øjeblik og fascineres over, hvor godt vi kan arbejde sammen med naturen. Forkæl dig selv, eller tag din partner med til den sjove oplevelse, hvor det først vil føles noget anderledes, at stikke fusserne ned til de små fisk i vandkarret.
Selvom det kilder lidt til at starte med, er det en oplevelse mange gerne vender tilbage til igen.

Det er også den perfekte idé til en vinterferieaktivitet med børn, der måske ikke sidder stille så længe ad gangen, men som vil synes at det er sjovt at sidde og få nippet til fødderne af de små fisk.
Garra Rufa-fisk er nænsomme og har ikke nogen tænder. Behandlingen er altså ikke på nogen måde farlig eller smertefuld. 

Som Esthétique Hudpleje selv kalder det på deres hjemmeside – fodbehandling med underholdning! Prøv det for ren velvære.