Hvis du står over for at skulle en tur til Island, er du virkelig heldig. Det kan dog også være, at du allerede nu er begyndt at gøre dig nogle tanker om, hvad du skal pakke til turen. For det er jo vigtigt, at du får pakket det helt rigtige, så du er klar til at gå det omskiftelige islandske vejr i møde. Vi har lavet en lille pakkeguide til dig her. 

1. Vind- og vandtæt jakke

Hvis du synes, at vejret i Danmark er omskiftelig, er det ingenting imod vejret i Island. Det er derfor en god ide, at du har en vind- og vandtæt jakke med. Det er med til at gøre, at du kan holde dig varm og tør i langt de fleste situationer. Det er altså en rigtig god mulighed for dig. 

2. Et tørklæde

Hvis du vil være sikker på at kunne holde varmen, er det også altid en god ide, at du tager et varmt tørklæde med. Det er med til at gøre, at du nemt kan holde varmen på halsen og overkroppen. Du kan for eksempel finde et tørklæde på https://www.pashminawear.dk/25-toerklaeder

3. Skiundertøj

Skiundertøj er også en rigtig god ide at tage med. Du kan have det indenunder dit eget tøj og kan dermed nemt holde varmen, hvis det er koldt. Du kan også bruge det som nattøj, så du er sikker på at kunne holde varmen, lige meget hvor du sover. 

4. Gode sko

Du kommer til at gå meget, når du skal udforske den smukke islandske natur. Det er derfor en god ide, at du tager nogle gode sko med. Det skal både være nogle, som du kan holde ud at gå langt i, og som er vandtætte. Det vil være den bedste mulighed for dig. Hvis du vil ud at vandre, er det bedste selvfølgelig, at du tager nogle vandresko med.