Skal du flytte, så gør dig selv en tjeneste, og læs med her. BOXIT har nemlig udtænkt en række koncepter, der gør det væsentligt nemmere at flytte fra en adresse til en anden. Eller fra en adresse til et givent opmagasineringssted for den sags skyld. De tre koncepter, du bør kende, hvis du skal flytte er: BOXIT Depotrum, BOXIT Flyttebox og BOXIT tilbehør.

BOXIT Depotrum

Har du brug for et depotrum i forbindelse med din flytning? BOXIT har 10 afdelinger i Jylland og på Fyn, så det er muligt at finde et opbevaringsrum til dine ejendele tæt på din adresse.

Du møder blot op på din ønskede opmagasineringsadresse, og sammen med en medarbejder finder du det rette rum for dig. Herefter er det bare at flytte dine ting. Så længe du har dine ting stående, kan du kigge ind hver dag hele året fra 6-22 med din egen sikkerhedsnøgle og pinkode.

BOXIT Flyttebox

Med denne flyttemulighed får du en container placeret på din nuværende adresse, som du kan fylde i ro og mag med alle dine kasser og møbler. Når du er klar, så flytter BOXIT containeren til din nye adresse, og her kan du igen tømme den i ro og mag. Det er et enkelt flyttekoncept, der kombinerer den billige gør-det-selv-flytning med det praktiske ved et flyttefirma.

Passer ud- og indflytningsdatoerne ikke sammen, så kan du endda få dine ting opmagasineret i containeren, så længe det er nødvendigt.

BOXIT Tilbehør

Det er ikke sikkert, at du er klar over det, men BOXIT tilbyder faktisk et bredt sortiment af tilbehør til brug ved flytning. Det kan være flyttekasser, plastkasser, møbelbeskyttelse, værktøj, snor m.m., og du kan desuden finde tips og gode råd til at gøre flytningen endnu lettere.

Er du blevet nysgerrig på dine muligheder, så tag et kig forbi boxit.dk, hvor du kan læse mere om de forskellige koncepter.