Er du på udkig efter billig motorolie, markedets bedste vinduesviskere eller gode rengøringsprodukter til bilen? Så bør du tage et kig på landberg.dk, der er en cool webshop med mange fordele.

Få hjælp til montering

Webshoppen er ikke en tradtionel webshop, men en forretning, der går skridtet videre og forsøger at guide kunden, når produkterne skal anvendes. Det betyder for eksempel, at du kan finde en videoguide, der viser, hvordan du skifter dine vinduesviskere. 

Du finder også en lille video, der fortæller om motorolie fra Castrol virkelig er den bedste i verden, en anden der fortæller om åbenlyse fordele ved Philips Extrem Vision og en tredje der forklarer, hvilke Sonax produkter du skal bruge til rengøringen af din bil.

Kort sagt: du får en form for personlig betjening, selvom du handler i en webshop.

Få forståelse for tændrørene

Ryster du også på hovedet, når mekanikeren siger, at tændrørene snart skal skiftes, fordi du ikke aner, hvad han snakker om? På landberg.dk finder du en udførlig visualisering af hvad tændrør er, og hvordan de bør se ud. Hvis du har mod på det, finder du desuden en grundig forklaring på, hvordan du vedligeholder og skifter tændrørene selv.

Prismatch på populære mærker

En af de åbenlyse fordele ved at handle hos landberg.dk er deres prismatch. Finder du et produkt af mærkerne Castrol, Philips, Bosch, Osram, Parkone eller Bell Add billigere andre steder på danske webshops, så matcher de prisen.

Og er du i tvivl, kan du hurtigt fange deres kundeservice på telefonen.

Brug bilens nummerplade til at søge produkter

Den ultimative feature ved webshoppen er en ekstra lille app, der gør, at du kan indtaste bilens registreringsnummer, og derefter kommer alle de produkter, der passer til din bil frem. Det er en løsning, der egner sig godt til de fleste – uanset om du ved noget om biler eller ej, så går det hurtigere på denne måde.

Gode anmeldelser på Truspilot

Nu kan man selvfølgelig ikke altid stole på anmeldelser, men det er alligevel ekstraordinært, at en webshop får så mange gode anmeldelser på Truspilot som landberg.dk.

Er du i tvivl så tjek dem ud. De fleste forklarer, at webshoppen yder en helt fortræffelig service, gode priser og hurtig levering. Og det går man jo aldrig galt i byen med.

Mangler du reservedele til din bil, så tjek ind på landberg.dk. Du vil ganske givet ikke fortryde det, for det er let, brugervenligt og helt igennem behageligt at handle hos dem.