Få stressbehandling med Kranio Sakral Terapi Vejle

11 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Måske har du hørt om kranio sakral terapi – den milde og intuitive behandling som foregår ved lette tryk forskellige steder på kroppen, og som har til hensigt at balancere systemet. Men hvem har egentlig størst glæde af kranio sakral terapi, og hvornår skal du vælge kranio sakral terapi som din alternative behandlings form?

Få kranio sakral terapi mod stress

Hvis du er sygemeldt med stress handler det om at få ro på kroppen og sindet. Til dette formål er kranio sakral terapi nærmest den ideelle behandlings form.

Mens du modtager kranio sakral terapi vil du opleve at komme i en særdeles behagelig tilstand af afslappelse og afspænding. Du vil give din krop og din hjerne et tiltrængt pusterum. Dit nerve system vil få en tiltrængt pause og en kærkommen mulighed for nulstilling.

image

Du vil få mulighed for at mærke din krop og dine egne grænser igen.og med gentagne kranio sakral terapi behandlinger vil du kunne mærke de langsigtede virkninger i form af bedre søvn samt en bedring i din generelle mentale og fysiske helbreds tilstand.

Når du lider af stress vil du muligvis ikke kunne tåle de mere hårdhændede krops behandlinger. Stress er også fysisk, og din krop vil muligvis reagere på den manuelle behandling på en uhensigtsmæssig vis, nemlig ved at spænde ekstra op.

Du vil kunne få et større udbytte af kranio sakral terapi hvis du ønsker at genoprette din naturlige harmoni og balance i krop og sind. Og derfor kan du med stor fordel benytte kranio sakral terapi som et supplement til din stress terapi.

Hvor kan jeg få kranio sakral terapi i Vejle?

Hvis du er bosat på Vejle kanten kan du med fordel vælge kranio sakral terapeut Lis Hauge. Du kan læse mere, og booke tid til din første kranio sakral terapi session, på lishauge.dk

Flere Nyheder