En alliancering er en speciel ring, ofte givet af manden til kvinden. En alliancering er en ring hvor der isættes ædelstene, ofte diamanter, som der i løbet af livet er begivenheder at fejre. Det kan være alt fra en bryllupsdag, en fødsel, en forfremmelse eller en anden speciel begivenhed.

Hvilke begivenheder der udløser en ny ædelsten i ringen, er noget man helt selv bestemmer. Det betyder også at man kan have en alliancering med få ædelstene men også en med mange.

De smukke diamanter i en alliancering

Selvom man i princippet kan benytte sig af en hvilken som helst ædelsten i en alliancering, er en af de stene der typisk bliver brugt en diamant. Diamanter er en af de mest populære stene, da de er gode både til fest og hverdag. Et smykke med diamanter kan bæres på arbejde, men den er også perfekt til fest og galla. Samtidig er det muligt at få diamanter i enhver prisklasse, hvilke gør det til en sten der er mulig for de fleste at købe. 

En diamant vurderes typisk efter de 4 C’er. Carat, Colour, Clarity og Cut. For at den kan blive vurderet korrekt skal den ikke være i en fatning. Det er typisk hvide diamanter der vurderes i en scala fra hvid til gul. Med hvid som det bedste, og dog, en hel gul diamant er så sjældent at den er yderst værdifuld. 

Man kan få diamanter i stort set alle farver, men de er så sjældne, at der på verdensplan kun findes 1-5 hver år. De mange forskellige farver og kvaliteter betyder også at det er muligt at udskifte de forskellige stene til nogle af en bedre kvalitet senere hen, samtidig med at man sætter flere stene i ringen. Man kan også vælge at sætte andre former for ædelstene i hvis man får lyst.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *