Når du skal afholde et seminar, en konference eller et kursus for et antal deltagere, er det vigtigt at du finder de rette lokaler dertil. En sådan seance fordrer nemlig veludstyrede lokaler som imødekommer dine behov for formidling, gruppearbejde, diskussioner og alt hvad ellers hører sig til i den forbindelse. Og kommer gæsterne langvejs fra er det smart at kunne indlogere dem i rode værelser. Skal du afholde dit kursus eller din konference i Kerteminde kan du med fordel benytte Tornøes Hotel.

Hvem er Tornøes Hotel?

Tornøes Hotel er et hyggeligt lille hotel med tilhørende selskabs og konference lokaler, smukt og centralt beliggende i Kerteminde. Faktisk er Tornøes Hotel en af de meget få ejendomme i Kerteminde hvis ejerskab har været kendt gennem de seneste tre hundrede år.

I det syttende århundrede fungerede bygningen hvori Tornøes Hotel har til huse som købmandsgård for byens borgere, og havde denne funktion indtil 1862 hvor Wentzel Tornøe opkøbte ejendommen og siden hen fik tilkendt gæstgiverborgerskab. Dette gav borgere ret til at drive gæstgiveri – det vil sige hotel og restaurant. Og så var Tornøes Hotel en realitet.

De nuværende ejere af Tornøes Hotel, Charlotte Frandsen og Morten Birkerod, overtog driften af det hyggelige gamle hotel i 1986 og har varetaget alle opgaver i forbindelse hermed lige siden. Tornøes Hotel er løbende blevet renoveret og sat flot i stand således at det den dag i dag fremstår som et på én og samme tid historisk og moderne hotel.

Tornøes Hotel indeholder, foruden 59 vel indrettede hotel værelser, en lækker restaurant, rummelige fest lokaler og mødelokaler i flere forskellige størrelser. Og så er Tornøes Hotel som det eneste hotel i Danmark i besiddelse af sit helt eget bryggeri, nemlig Kerteminde Bryghus.

Hvis du ønsker mere information vedrørende booking af kursus og konference lokaler hos Tornøes Hotel kan du blive klogere på hotellets hjemmeside https://tornoeshotel.dk/konferencer/ 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *