Alle krystaller og sten har hver deres særegnede energi og vibration, som har hver sin betydning og egenskab. Der er altså en klar sammenhæng imellem krystallens energi, betydning og virkning. Det er også blevet mere populært at gøre brug af krystaller, både i indretning men de er jo blevet brugt i smykker i mange år. Ligeså er krystaller blevet brugt af mange forskellige kulturer og folkeslag. Det gør sig også gældende for fluorit.

Fluorits betydning

Fluorit er en smuk krystal, der med sine smukke farver er med til at heale. Fluoritten er særligt velegnet, hvis du har et uroligt og rodet sind. Fluorit skal gerne bruges i perioder, hvor der er et behov for at rydde op i gamle følelser og negative adfærds og tankemønster, som blokere for forandring. Den hjælper altså med at skabe klarhed igen, så du kan finde vejen til din lykke.

Fluorit har altså en betydning inden for healing og symbolisere vejen fra kaos til klarhed og inspiration. 

Sådan virker fluorit

Fluorit har en stabiliserende og balancerende energi, som styrker ens intuitive energi. Den skaber derudover overblik og er krystallen for kreative løsninger. 

Du skal være opmærksom på, at fluorit ikke alene er en beskyttende krystal, men at hun også giver en masse styrke, som kan hjælpe dig med at mestre livet, når det bliver lidt for meget.

Der er forskellige farvede fluorit krystaller og de har alle deres særlige betydning og styrke og sted at forbinde sig til. Fluorit er derfor en hel regnbue af energier, som du kan være heldig at trække på og bruge til at styrke dig, dit sind og din ånd. Derfor er Fluorit god at meditere med og bruge til at visualisere med, når du har brug for en stærk kilde til inspiration og til at opnå klarhed og se nye muligheder.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *