De fleste mennesker kan nok blive enige om, at det er dejligt at få en gave – hvad enten det er i forbindelse med begivenheder som fødselsdage, jul, jubileer og andre højtider, eller bare spontant uden anledning. Ligeså dejligt som det er at modtage en gave, er det at give en gave, som bliver værdsat af modtageren. Gaver er altså bare lig med god energi!

Nogle gange er det dog ikke så nemt at finde den helt rette gave. Vi kender alle til “personen, der har alt” og som dermed måske ikke lige har noget de står og mangler. Det er her det bliver svært at finde på en gave, hvor man virkelig rammer plet. Står du og skal give sådan en gave, så frygt ikke! Her kommer lidt inspiration til gode gaveidéer.

Tre gaveidéer til personen der har alt

1. Blomster. Blomster er en klassisk gave, som ofte falder i god jord hos modtageren. Hvem elsker ikke at modtage en smuk buket blomster, som kan pryde ens hjem? En god ting ved blomster er også, at de kan tilpasses dit budget. Skal det være en gave i den billigere ende, køber du blot en mindre buket, som dog stadig er en smuk gestus. Har du flere penge budgetteret til gaven, så giver du den bare fuld skrue og får lavet en storslået buket man sent vil glemme!

2. Regnmåler. En regnmåler er en hyggelig genstand at have i sin have, så man kan følge med i vejrets udvikling. En regnmåler er jo i princippet et meget funktionelt og praktisk redskab, men der findes utrolig mange kreative, sjove og hyggelige designs som kan pryde haven sammen med blomster og planter. Find mange spændende og sjove regnmålere her: https://gladegaver.dk/regnmaaler 

3. En oplevelse. Oplevelser, som for eksempel et spaophold, en tur på restaurant eller eller i biografen kan være et fantastisk alternativ til en fysisk gave. På den måde giver du også mulighed for at få skabt minder, som modtageren af gaven kan huske tilbage på mange år fremover.

Glædelig gavegivning!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *