Af de mange forskellige materialer, som kan anvendes til gulvbelægning, er træ stadig den største vinder. Desværre ses det sjældnere end før i tiden, at træ anvendes som gulvbelægning i nyere byggerier. Den primære årsag er, at træ er for dyrt i forhold til materialer så som klik parket i laminat, epoxy, cement, linoleum eller beton. Og i takt med at flere og flere bolig ejere vælger at skrotte trægulvet – enten fordi det er for krævende i forhold til pleje og vedligeholdelse, eller fordi det er direkte beskadiget – bliver trægulve mere og mere sjældne i de danske boliger.

Således skal du, hvis dit hjem er udstyret med et intakt trægulv, regne dig selv for heldig. Trægulve er nemlig i høj kurs på boligmarkedet. Går du i salgstanker, kan det således godt betale sig at få dit trægulv til at fremstå fra sin allerbedste side op til en fremvisning af dit hus eller din lejlighed, eller et åbent hus arrangement. Et smukt og velplejet trægulv vil nemlig trække op i potentielle køberes vurdering af boligen – og ultimativt kan det ende med, at du får en højere pris for huset eller lejligheden.

Giv boligens værdi et skub opad med en gulvafslibning

Hvis dit trægulv ellers er intakt, og blot bærer præg af almindelig slitage, kan du få det rigtig flot med en grundig gulvafslibning og en efterfølgende behandling, som plejer og beskytter træværket. En gulvafslibning er en relativt skånsom procedure, som ved hjælp af sandpapir fjerner alle overfladiske skønhedspletter. Det drejer sig for eksempel om pletter fra spildte væsker, som er blevet suget ned i træværkets overflade, og danner grimme skjolder.

En gulvslibning fjerner også misfarvninger fra solens skarpe UV stråler, som kan være rigtig hårde ved især sæbebehandlede gulve. Og når den grå og kedelige overflade er slebet bort, vil dit gamle trægulv faktisk fremstå som nyt.

Du kan booke en billig gulvafslibning i København på gulvkanonen.dk