Ryger du? Hvis du ryger, så vil du helt klart sætte pris på nedenstående grunde til at stoppe med at ryge

Det er svært at stoppe med at ryge, og mange opgiver sin jagt på rygestoppet og tænker “Pyt, hvor slemt kan det dog være”. Det kan være meget slemt, kan vi fortælle dig. Det er faktisk så slemt, at der dør over 650.000 mennesker i Europa om året på grund af deres rygning. Det er et chokerende højt tal, og hvis vi sammenligner tallet med den danske befolkning, så er det faktisk 10 procent af Danmarks befolkning, der dør i Europa om året bare på grund af rygning.

Derudover er der over 4000 forskellige giftige og farlige stoffer i almindelige cigaretter med tobak. En del af disse stoffer er faktisk radioaktive – og disse stoffer er farligere end de andre. De fleste rygere er faktisk ikke klar over, at der er så mange giftige stoffer i cigaretter. Rygning er en vane, og hjernen elsker vaner. Derfor er det egentlig svært at komme af med rygevanen. Det, at der er nikotin og giftige stoffer i, gør det ikke nemmere for dig – fordi du er afhængig af dem.

Nu kommer den sjove del: Der er mulighed for at spare en del penge, hvis man stopper med at ryge. Bruger man en effektiv elektronisk cigaret som en hjælp til rygestop, så vil man på sigt (1 års tid) kunne spare et sted mellem 10.000 kroner og 20.000 kroner. Denne succes kan man gentage hvert år man ryger en bestemt elektronisk cigaret, fordi udgifterne til den allerede er regnet med ind i besparelsen.

 

Denne elektroniske cigaret vil hjælpe dig igennem et rygestop

Det lyder måske mærkeligt for mange, at en cigaret der erstatter en anden cigaret vil hjælpe dig på vej mod et rygestop. Det er dog ikke så mærkeligt, fordi hvis du ryger den danske elektroniske cigaret ved navn iSmoke fra Club iSmoke. Hele 80 procent af brugerne af iSmoke oplever, at de stopper med at ryge helt eller delvist. Det er et meget højere tal end hvis du prøver at stoppe med at ryge på den traditionelle måde, hvor du bare stopper med det samme. Det er kun fire procent, der kan klare det og stopper med at ryge ved at lade være. Synes du ikke, at det har nogen effekt, så er det heldigt, at iSmoke tilbyder alle kunder 30 dages fuld garanti på tilfredsheden. De tror på deres produkt.