Hurtig behandling på privathospital

08 august 2017 Astrid Pedersen
Hurtig behandling på privathospital

Hvis du nogen sinde har været i behandling i det danske offentlige sundhedsvæsen – for eksempel i forbindelse med en knæskade, en hjertesygdom, eller måske en psykisk lidelse – ved du også, at ventetiderne på såvel udredning som behandling kan være frygtelig lange. Selve behandlingsforløbet kan også trække ud, og der er i mange tilfælde slet ikke afsat ressourcer nok, hverken økonomiske eller menneskelige, til at give et tilfredsstillende patientforløb. Ethvert menneske er individuelt, og det samme gør sig gældende med hvert enkelt sygdomsforløb og den behandling, det kræver. Desværre tilbydes alt for mange mennesker en ren pakkeløsning, som måske kan hjælpe nogle, men langt fra alle. Mange er nødt til at supplere af egen lomme for at kunne blive helt raske igen, til opfølgende behandlinger hos fysioterapeut, diætist, psykolog, eller anden form for behandler, som kan tage over, hvor sygehusvæsenet slap.

Hvis du vil være sikker på en behandling, som tager udgangspunkt i dig som individ, og som samtidig går holistisk til værks og kigger på dit overordnede helbred samt dit samlede sygdomsforløb op til selve udredningspunktet, bør du benytte dig af din ret til at vælge behandling på et af Danmarks privathospitaler. Denne ret træder i kraft, når der er gået mere end fire uger fra du er henvist til en offentlig sygehusafdeling til du modtager en konkret tid til udredning og behandling.

På et privathospital vil du opleve, at der bliver taget hånd om dig som patient på en helt anden måde, end det sker i det offentlige sundhedsvæsen. Du vil få en 100% individuel behandling, og der vil blive sammensat et team af behandlere, som passer til nøjagtig din helbredstilstand og evt. genoptrænings forløb. Se her, hvad et privathospital som Aleris-Hamlet kan tilbyde.

Flere Nyheder