Husk at passe godt på din Chanel-taske

27 september 2021 Anders Lundtang Hansen

Der er en grund til, at Chanel tasker ikke er i den billige ende af skalaen, når man ser på, hvad man kan betale for forskellige mærker af tasker – og sådan vil folk også gerne have det!

Man køber jo ikke alene en taske af et anerkendte og stort mærke, som er kendt for deres udsøgte design og gode kvalitet, men man køber sig også en del af et brand, der er med til at udvise, at man har klasse og stil.

På samme tid køber man sig også ind i en fortælling om dette brand, dets historie og værdier, som man gerne vil være en del af.

Derfor skal man også huske for det første at vogte sig for kopier, for der er mange, der vil lukrere på dette episke taske-eventyr, men man skal også sørge for, at man ikke kommer til at miste ens taske.

Ens Chanel-taske kommer retur til en – nogle gange

Det sker heldigvis, at hvis man skulle være så uheldig at glemme ens Chaneltaske, så sker det måske på en restaurant, café eller lignende, hvor man så gemmer den, indtil man vender retur for at hente den.

Her kan man være smart at lægge noget kontaktinformation ned i den, så den har lettere ved at finde hjem til en – dog skal man ikke skrive ens telefonnummer, hvis man nu plejer at have ens telefon i tasken; så skal man skrive noget information til en anden person, man stoler på.

Ellers bør man huske at sige til sig selv, at hvis man er ude at handle, på ferie eller andre ture, hvor man han den her taske af mærket Chanel med, så skal man lave en remse for sig selv, hvor man gentager for sig selv, når man forlader stedet, om man har husket ens taske.

På den måde opdager man også, hvis man har glemt noget andet såsom ens pung eller telefon.

Flere Nyheder