Hvordan binder man tørklædet?

29 august 2017 Camilla Skøtt
Hvordan binder man tørklædet?

Jeg har netop købt et lækkert tørklæde i cashmere, men da jeg kom hjem fra butikken og stod foran spejlet, så kunne jeg pludselig ikke binde det, så det så flot ud. Derfor har jeg researchet på livet løs de sidste par timer, og her får I min lille guide til at binde et tørklæde.

Den enkle løsning

Det nemmeste og mest enkle løsning til at binde et tørklæde, er den såkaldte franske knude. Den er elegant, men fungerer bedst med et langt tørklæde eller et fyldigt sjal. 

Start med at bukke tørklædet på midten. Læg det rundt om halsen og træk enderne gennem løkken, der har dannet sig dér, hvor tørklædet er foldet.

Den enkle løsning med et tvist

Hvis du vil udvide den franske knude, så kan du give den et lille tvist. Frem for at trække begge ender gennem løkken, skal du nøjes med at trække den ene igennem. Herefter drejer du løkken en omgang, så den snor sig om sig selv, og nu kan du trækken den anden ende igennem.

På denne måde får du en fransk knude, hvor det ligner, at tørklædet er vævet sammen.

Det afslappede sommerlook

Har du fået et tørklæde eller et sjal på, der pludselig er for varmt, så ser det yderst afslappet og henkastet ud, hvis du blot har det liggende løst over skuldrene.

Snor du det en enkelt gang rundt om halsen, så lad løkken være løs og de to ender hænge foran på brystet.

Vær godt tilpas

Generelt kan man sige, at der ikke findes en rigtig og en forkert måde at binde sit tørklæde på. I sidste ende handler det i virkeligheden om, at du skal føle dig godt tilpas. Prøv dig frem med tørklædet, og sørg for at farver og mønstre matcher dit outfit, så du ikke bliver generet af dårlig påklædning, mens du øver dig.

 

Flere nyheder