Mindfulness til ledere og organisationer

19 maj 2021 Tina Høy

Kunne du tænke dig at udfordre dig selv mentalt, og hvad du er i stand til i dit job? Måske er du leder og kæmper med prioriteringer, komplekse opgaver og ledelse hver dag, måske har du et krævende job, eller du ønsker at blive dygtigere og få mere ud af den tid, du tilbringer på jobbet?

Mads Autrup er konsulent i erhvervspyskologi og tilbyder workshops, kursus, foredrag og coaching. 

Bedre koncentration, ro og skærpet fokus

Vi kan altid blive bedre, og hvis du har et mål om at udfordre dig selv i din professionelle rolle, kan du arbejde med mindfulness. Undersøgelser viser, at mindfulness giver en bedre koncentration, og evnen til at fokusere bliver skærpet. Samtidigt giver mindfulness dig ro og følelsen af at være dig selv. Mads Autrup kan hjælpe med, hvordan du bruger de ressourcer, du får ud af dette. 

De ressourcer og den indsigt, du får ud af arbejdet, kan du både bruge i din udvikling, i dit arbejde og i dine sociale relationer. Spændingsfeltet mellem person, rolle og organisation bliver undersøgt. 

Hvis du søger mindfulness kursus i København, er Mads Autrup den rette. Han har studeret og praktiseret meditation dagligt i 15 år og har forsket og undervist i mindfulness siden 2011 – i en psykologisk sammenhæng.

Hjælp til at tackle den rivende udvikling og udfordringer

Hvis I er en virksomhed, er det også relevant at bruge Mads Autrup, da han hjælper ledere og organisationer med at udvikle kompentencer, når det gælder forandring og de udfordringer, virksomheder har. Når følelserne er under pres, har den mentale træning sin virkning og skærper evnen til at tænke, og det mærker konsulenten selv som resultat af sin daglige mentale træning. 

Mads Autrup arbejder både for små og store organisationer og har 15 års erfaring. Han er uddannet cand.mag. i Psykologi & Arbejdslivsstudier fra Roskilde Universitet, HD fra Copenhagen Business School mm. 

Flere Nyheder