Er din virksomhed bagud på point i forhold til konkurrenterne, når det gælder placering på Google, besøgstal på virksomhedens website eller kunder i webshoppen? Genererer din webshop ikke tilstrækkelig omsætning i forhold til driften af den – og føler du i det hele taget, at der mangler en overordnet strategi for online marketing og salg? Så ville det nok være en god idé at kontakte en online ekspert, som kan hjælpe dig og din virksomhed ind på rette spor, for så vidt angår din digitale markedsføringsstrategi. En professionel person med erfaring fra mange år i branchen vil kunne tilføre din virksomhed det boost, som gør, at den bliver fundet på Google, Yahoo og Bing på lige nøjagtig de søgeord, du ønsker.

En sådan person er Mohammad Dadkhah. Mohammads mere end ti års erfaring med Google AdWords, Google Analytics, Social Media Marketing og SEO stammer fra praktisk erfaring med virksomheder, som har haft brug for et løft for at forbedre deres online tilstedeværelse og søgbarhed på Google. Mohammad Dadkhah, som startede ud som adwords ekspert, har gennem årene hjulpet mere end 1.000 virksomheder med at booste deres SEO (Search Engine Optimization, eller søgemaskineoptimering på dansk), og dermed opnå en højere placering på Googles resultatsider. Blandt disse virksomheder finder vi blandt andet Fullrate A/S, Scor ApS, Enalyzer A/S, Ekspres Bank A/S, Danske Konferencecentre A/S, Ikano Bank A/S, Bedre Begravelse ApS, GlaxoSmithKline A/S og Byggecentrum A/S – alle virksomheder, som baserer deres virksomhed på www, og som derfor har brug for en stærk digital profil og en markant online tilstedeværelse.

Mohammad Dadkhah kan også hjælpe din virksomhed til flere online kunder, et øget salg og en bedre konverteringsrate. Mohammad er stifter og ejer af to virksomheder – Klikko og Wordpens – som begge hver især beskæftiger sig med SEO. Via Klikko kan du få et ”servicetjek” af din websites struktur, opbygning og indhold. Mohammad kan, i kraft af sin ekspertviden inden for online marketing, hurtigt vurdere kvaliteten af din website eller webshop i forhold til SEO, og kan sørge for, at din side er optimeret i forhold til Googles krav og standarder. Der ud over kan han give dig et yderligere i boost i form af offsite SEO, som kan hjælpe din website til tops på alle søgemaskinernes SERPS (Search Engine Result Pages).

Mohammad Dadkhah er stifter og ejer af flere virksomheder, heriblandt Klikko og Wordpens, som udelukkende beskæftiger sig med SEO. Her kan du få hjælp til at komme til tops på resultatsiderne hos søgemaskiner som Google, og dermed sikre din virksomheds hjemmeside flere besøgende og på sigt flere leads.