Der findes mange tidspunkter, hvor man har at gøre med et storkøkken, og det kan være alt fra en kantine i en virksomheds eller et sammenrend af flere virksomheder under samme tag, der har brug for en fælles, stor kantine.

Det kan også være i en institution eller skole, hvor man serverer mad fra et større køkken.

Og så er der jo selvfølgelig også alle de sædvanlige tidspunker, hvor man skal ud at spise på en restaurant eller café, hvor man som sådan også kan betegne dette som et storkøkken – for selv et større køkken kan variere i størrelse.

Heri mener vi sådan set bare de køkkener, der ikke bliver brugt privat, men hvor fx Fødevarestyrelsen kan komme uanmeldt forbi, og man kan få en anmærkning eller – forhåbentligt – en glad smiley, fordi man serverer for andre mennesker.

Men hvis der er noget, som er virkelig irriterende, så er det, når man bliver nødt til at indstille serveringen, fordi køkkenet har haft et nedbrud, som man er nødt til at reparere.

Man kan som regel arbejde sig ud af situationer, hvor man mangler arbejdskraft, eller man kan planlægge den slags forud, men når køkkenet ikke duer, så hober opgaverne sig bare op, og folk bliver utålmodigt, hvis der er gæster.

Selv hvis problemet opstår, når man ikke serverer, så er man ofte alligevel i tidsnød efter at få ordnet det, så man ikke kommer bagud med arbejdet på den ene eller anden måde.

Nogle ting kan man klare selv, hvorfor det måske er smart at have et mindre lager med reservedele til et storkøkken med de ting, som man selv kan klare og må udføre.

Andre gange skal der måske en formel montør eller reparatør til at klare udfordringen, og sådan skal det også være, men hvad man kan klare selv, gør det meget lettere at løse tingene hurtigere. 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *