Er du i et parforhold, og føler du, at I er kørt fast i en kedelig skure af surhed og skænderier – eller føler du, at forholdet er på kanten af et sammenbrud? Så kan det være en god idé at gå i parterapi.

Hvornår skal man gå i parterapi?

Der kommer op og nedture i et hvert parforhold. Når man skal leve og udvikle sig tæt på et andet menneske er det klart at der kan opstå gnidninger og skærmydsler undervejs.

I langt de fleste tilfælde vil det enkelte ægtepar eller kærestepar selv kunne klare at rede trådene ud undervejs. Men der er også masser af tilfælde hvor parterapi er på sin plads. Det kan for eksempel være når man som par igennem en længere periode har udviklet antipati eller ligegyldighed over for hverandre.

Hvis forholdet er under hårdt pres, for eksempel som en følge af stress, økonomiske trængsler, eller måske problemer forbundet med en familieforøgelse, kan det hurtigt gå hen og blive tyndslidt. I så tilfælde er det en god idé at opsøge en dygtig parterapeut som kan hjælpe med at samle op på forholdet inden det endegyldigt går op i sømmene.

Giv parforholdet en saltvandsindsprøjtning med parterapi

Parterapi kan være netop den håndsrækning dit forhold har brug for når det handler om at komme ud af dårlige og uhensigtsmæssige mønstre.

Hos en dygtig parterapeut kan I få mulighed for at komme ud med jeres problemer og få sat ord på de tanker og følelser som knytter sig hertil. Parterapi kan give jer de redskaber I skal bruge når det handler om at reparere forholdet og få det på ret køl igen. Og det kan være meget sundt for både forholdet som for jer begge som individer at gennemgå et parterapi forløb.

Du kan læse mere om parterapi på https://renatesommerstad.dk/par-terapi.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *