SEO og linkbuilding fra Klikko – en god investering i din virksomhed

29 november 2016 Astrid Pedersen

Som marketingsansvarlig eller online manager er du helt sikkert stødt på begrebet SEO i forbindelse med digital markedsføringsstrategi. Du er sikkert klar over, at SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization – på dansk: Søgemaskineoptimering – og du har med stor sandsynlighed også erkendt, at det er vigtigt at have SEO med som et vigtigt bullet point, når det handler om markedsføring i de online kanaler. For en virksomhed, næsten ligegyldigt af hvilken størrelse, er det at have en høj placering i søgemaskinernes resultater af meget høj vigtighed – især hvis virksomheden satser helt, eller blot delvist, på at skabe omsætning via web.

 

Internettet er p.t. den største markedsplads med de fleste muligheder for at skaffe kunder og leads, og søgemaskiner som Google, Bing og Yahoo kan betragtes som portaler til denne markedsplads. Som på ethvert andet marked gælder det om at profilere sin virksomhed, gøre det tydsligt, hvad man sælger, og få sine varer til at tage sig så godt ud som overhovedet muligt. Men som med enhver anden markedsplads nytter det ikke noget at have sin stade placeret helt bagest, hvis konkurrenterne har placeret sig lige inden for indgangen.

 

Det er alment kendt, at ligger din webshop eller website ikke på side 1 på søgemaskinernes SERPs for de søgeord eller søgetermer, du har specificeret – ja, så får din website inden besøgende, din webshop ingen kunder, og din virksomhed ingen omsætning. En SERP er en Search Engine Result Page, og betegner den liste over links, som fremkommer, når du søger på et bestemt ord eller an bestemt sætning.

 

Det er klart, at man som ejer af en webshop vil ønske at ligge som højt placeret på denne side som overhovedet muligt. Det er nemlig sådan, at de tre øverste organiske links (de, som ikke er betalte reklamer), er de, der har den allerstørste sandsynlighed for at generere besøgende – og dermed konverteringer – på din webshop. Men hvordan får man sin webshop til tops på Google, når konkurrencen er så hård, som den er?

 

SEO kan hjælpe dig med at opnå en høj placering hos Google – og det er derfor, det er så vigtigt at have SEO med i sine overvejelser, når man udarbejder strategi for sit online salg.

 

Klikko kan hjælpe dig med at komme til tops hos Google. Med kvalitets SEO og linkbuilding fra Klikko er du godt hjulpet på vej, uanset din virksomheds størrelse eller hvilke typer varer, du handler med.

 

Flere nyheder