Spar penge uden at gå på kompromis med kvalitet

21 november 2021 Steffen Petersen

advertorial

Renovering af badeværelset kan være dyrt, men der er nogle måder at spare penge på uden at gå på kompromis med kvaliteten. Badeværelset er et rum, som vi bruger meget tid i, og det er derfor vigtigt, at det fungerer. Det har det måske også gjort indtil nu, men derfor er det også helt okay, hvis det ikke længere fungerer og du ønsker forandring.

Læs med for at få inspiration til, hvordan du sparer penge uden at gå på kompromis med kvaliteten!

 

image

 

Mal dine vægge og møbler

En billig måde at renovere på er ved at male. Du kan f.eks. male væggene på dit badeværelse for at skabe et eksklusivt look. Du kan enten vælge at male i lyse farver, der gør, at rummet virker større og mere indbydende eller du kan vælge at male i en mørkere farve, der skaber en hyggelig stemning i rummet.

Hvis du ikke gider at bruge penge på nye møbler, kan du vælge at male dine gamle. Du beholder derfor dine kvalitetsmøbler og samtidig giver du dem nyt liv.

Nyt badekar?

Måske har du længe gået og ønsket dig at skifte dit gamle badekar ud med et nyt. Det kan skyldes, at du blot er træt af det eller det kan skyldes, at det har fået huller og ridser i emaljen, hvorfor det trænger til en kærlig hånd. Du behøver dog ikke at købe et nyt badekar, da du kan renovere dit gamle og få det til at se nyt ud.

Det kræver, at du sprøjtemaler dit badekar med polyurethan, der lægger en ny emalje og gør dit badekar slidstærkt og rengøringsvenligt. Det er dog en svær proces og du bør derfor hyre professionelle til at udføre denne opgave, hvis du ønsker et godt resultat, der kan holde i mange år. Held og lykke med renoveringen!

Flere Nyheder