Tag nemt et billån via nettet

19 juni 2019 Emilie Jacobsen
image

Drømmer du om en ny bil, men har du ikke lige pengene til at købe en, kan du gøre en af to ting: Du kan spare op og vente med at købe en ny bil, eller du kan tage et billån. Det første tager lang tid og kræver, at du sætter penge til side hver måned. Penge, som det jo ville være meget sjovere at bruge på noget andet. Det sidste er langt nemmere, da du der kan købe en bil med det samme, og du derefter hurtigt kan komme i gang med at køre i den. Når du har et lån, bliver pengene automatisk trukket fra din konto, og du behøver derfor ikke at bruge tid på selv at sætte dem til side. 

Der findes mange steder, hvor du kan få et billån. Derfor er det en god ide, at du undersøger markedet grundigt, inden du bestemmer dig for, hvilken form for lån du gerne vil have. Et af de bedste lån i øjeblikket er Ikano billån. Der kan du låne op til 300.000 kroner nemt og sikkert via nettet. Du behøver ikke at bruge en masse tid på at gå til møder – du kan ansøge om det hele via nettet. Læs mere her

Når du tager et lån, skal du selvfølgelig altid være opmærksom på, hvor meget du har råd til at betale af på lånet hver måned. Når du låner gennem Ikano, kan du dog nemt se, hvor meget du kommer til at betale hver måned. De har en beregner, hvor du kan regulere, hvor mange penge du gerne vil låne, og hvor længe du vil være om at betale dem tilbage. Når du rykker på de to parametre, kan du se, at den månedlige ydelse ændrer sig. Det giver dig mulighed for selv at finde ud af, hvor stort et lån du har råd til at tage. 

Flere Nyheder